Admin Admin
| Konu: Karısık sarkılar Paz Mart 30, 2008 11:36 am | |
| KARIŞIK ŞARKILAR
Gülmedi Şu Bahtım – Semra Ersoylu Hali Dil-i Zarım – Mülkiye Toper Hançer-i Aşkınla Ey Yar – Semra Ersoylu Harab-ı İntizar Oldu – Suna Batıgün Hasreti Kadehlerde – Melahat Pars Hayat Budur Sevgilim – Nermin Demirçay Hayat Budur Sevgilim – Semra Ersoylu Her Zaman Bir Olur Mu – Muazzez Abacı Hiçbir Şeyde Gözüm Yok – Mediha Şen Sancakoğlu Hicran Yine Hicran Mı – Nilgün Abuşka Hicran Yine Hicran Mı – Semra Ersoylu İnan Çok Uğraştım – Suna Batıgün Kalbimde Açılan Kanayan – Ayten Zenger Kalbimde Açılmış – Muazzez Abacı Kalbime Koy Başını Doktor – Kevser Tanrıkut Küşade Talihim – Gönül İpek Mahzun Duruşun Aşıka – Güler Tacer Mahzun Gönül Heyhad – Alaeddin Şensoy Mahzun Kalbim Yine – Gönül İpek Mani Oluyor Halime – Emel Sayın Meftunun Olalı – Müzeyyen Yıldızdoğan Mızrabımdan Dökülen – Semahat Özdenses Ne Dökmek İstesem Yaş Var – Suna Batıgün Ne Müşkül Dert İmiş – Alaaddin Yavaşça Nereden Sevdim O Zalim Kadını – Mediha Demirkıran Olmaz İlaç – İclal Eroğlu Ömrüm Seni Sevmekle – Aysel Keser Ömrüm Seni Sevmekle – Sevim Süer Öptüm – Semra İnanç Sahilden Uzaklaştık – Meral Uğurlu Sen Bezmimize Geldiğin Akşam – İclal Eroğlu Seni Kendime Candan – Bilge Pakalınlar Sensiz Geçecek Günlerim – Nermin Demirçay Sevda Yaratan Gözlerin – İclal Eroğlu Sevdası Henüz Sinede – Muazzez Abacı Sevdiğim Dünyalar Kadar – Ayşe Resener Seviyorum Onu – Serap Mutlu Akbulut Sevmek Acı Bir Arzu Derler – Mediha Demirkıran Seyre Daldık Gonce-i Handanı – Samime Sanay Silindi İçimden – Sevim Süer Sislendi Hava – İnci Çayırlı Sitem Beyhudedir – Mülkiye Toper Solsan Da Sararsan Da – Semra Ersoylu Son Hatıra Aşkından Kalan – Semahat Özdenses Sormadın Halimi – Akif Özüşen Sormadın Halimi Hiç – Neşe Can Sorma Halimi Hiç – Semra Ersoylu Söyle Derdini Kaç Yıl Çekecek – Semra Ersoylu Sükunda Geçen Ömrüm – Dündar Balkan Talihin Elinde Oyuncak Oldum – Nilgün Abuşka Tazelendi Tab-ı Alem – Semra Ersoylu Ümidimi Kirpiklerine Bağladı – Emel Sayın Ümidimi Kirpiklerine Bağladı – Nilgün Abuşka Ümidimi Kirpiklerine Bağladı – Muazzez Abacı Ümitlerim Hep Kırıldı – Müzeyyen Senar Unutulmuş Değilsin – İclal Eroğlu Zamanı Var Ki – Neşe Can Zamanı Var Ki – Suna Batıgün Zamanla Belki Geçer – Ayla Büyükatamanhttp://upshare.eu/?d=E9B807BD11 | |
|